Friday, November 13, 2015

En första gång för allt

För ett par år sedan försökte jag reta min brordotter för att hon fick löss hela tiden "Jag har minsann aldrig haft löss!" när min kära mor bröt in genom att sticka ut huvudet från köket och påpeka "..men du är ju i princip uppfödd på avmaskningsmedel!" (sand är godare än man kan tro!)
Ska man göra't så ska man göra't ordentligt! Har nu för första gången haft löss. Inga små vanliga svenska löss utan en hel armé av 3mm långa australiensiska löss! Oerhört obehagligt!

Spenderar för nuvarande mina dagar med att lata mig i (Norville!!) Bundaberg hemma hos Matt och hans hund Lucy. Matt jobbar, jag kollar på Wallander (har redan sett klart alla säsonger av Absolutely fabulous) och saknar Sverige och Lucy tuggar lyckligt sönder allt hon kan komma över :-)
På tisdag bär det återigen av mot Hervey bay och Woolshed backpackers för att jobba ett par dagar innan jag beger mig mot det enda jag faktiskt vill se i det här landet - Melbourne!
Jag skippar alltså Sydney. Hade varit kanon att ha en bild av mig själv på trappan till operahuset med en koala i famnen men utöver det så lockar Sydney inte alls. Dessutom har 100% av alla jag pratat med varit övertygade om att jag kommer att älska Melbourne och ca 85% tyckt att Sydney är överskattat!