Sunday, September 08, 2013

Dag 1 forts - 4tim, 4pers i Tuktuk for 36SEK

Lordagen spenderades mestadels i TukTuk. Att peka pa en karta och sedan tro att man hamnar dar ar tydligen valdigt naivt.
Forst hamnade vi pa en turistbyra dar de absolut inte ville salja oss nagot men anda forhorde sig noga om hur vi skulle ta oss till de platser vi ska besoka och bedyrade att de kunde fixa det bade battre och billigare!
Efter mycket om och men kom vi anda darifran och hamnade istallet pa en bazar vi inte alls ville besoka. Alldeles for dyrt for oss!
1 timme fore avfard for eftermiddagens sightseeing-tur och standes utanfor ett tempel efter ytterligare en misslkyckad Tuktuk-tur forsokte vi ta oss tillbaka. Vips sa stod trafiken helt still och vi kom 30min sent :(

Det blev istallet 3timmars valbehovd somn och efter en gemensam valkomstmiddag bar det ivag till Pubben.
Inkastare slipper man i Delhi. Underen en relativt diskret neon-skylt med ordet "PUB" dricker man i hemlighet alkoholm innanfor en fonsterlos dorr.
Med betoning pa ordet man. Nagra kvinnor utover oss fanns inte representerade och en hel del foraktfulla blickar slangdes.
Pa tal om blickar sa tog det bara 1,5dagar att vanja sig vid att alltid bli stirrad pa.
I ovrigt ar indierna valdigt respektfulla och de enda som vagar peta pa oss ar de tiggarbarn som vill fa varan uppmarksam och en slant.
Nastan alla fragar dessutom innan de tar bilder av oss ;)

No comments:

Post a Comment