Sunday, August 14, 2011

Recepttips; Nors specialarkorv

Ja jisses vad gott det var med middag!
Korv med bröd ja - fast jag "festade till det lite".
Här kommer receptet;

Pris; ca 8kr/korv.
Svårighetsgrad; Låg. Mycket låg. (säg 2/10)
Riskfaktor; 4,5/10. Både kniv och spis/grill är inblandade.
Ätes; Utomhus. Kan drälla kolossalt mycket.
Tips från coachen; Lämna inte köket längre stunder (för att tex leka med katten eller facebooka...)

Ingredienser;
Korv
Korvbröd
Avokado (1st per 3st korvar)
Ketchup
Rostad lök

Tillagning;
Stek eller grilla korven.
Dela avokadon på mitten och skär skivor som du lägger i brödet (på båda sidor för bäst smakupplevelse!)
Lägg den tillagade (doh) korven på det avokado-preparerade brödet.
Häll på ketchup (och eventuellt annat gott ex senap, hamburgerdressing, räksallad etc.)
Toppa med rostad lök.

Voila!

Mängden man sätter i sig beror ju på.
Jag har en stor påse ostbågar som väntar så jag tog bara tre.

No comments:

Post a Comment